>
BIOSHQIP
  • Filloreta Raçi: “Ju Rrëfej Eksperiencën Time Në Kënga Magjike...”
    09-12-2015
    Filloreta Raçi, njëra ndër emrat e rinj më të talentuar të skenës na vjen sot në një intervistë ekskluzive për www.teksteshqip.com. Filloreta na flet më shumë rreth paraqitjes së saj të parë në festivalin e sivjetshëm në Kënga Magjike, me këngën e saj "Qysh". Ajo këndoi në natën e dytë gjysmëfinale dhe interpretimi i saj live impresionoi të gjithë publikut. Ndjekim intervistën dhe le të shohim se ç'na ka thënë Filloreta... TeksteShqip: Filloreta, jeni paraqitur së fundmi në netët finale të festivalit "Kënga Magjike". Na trego pak ç...
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}