>
BIOSHQIP
Biografia
Ka filluar me muzikë në vitin 1998. Ka një djalë dhe një vajzë.

Më datë 2 Dhjetor 2012, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ruaje Zemren Time".

Më datë 16 Maj 2013, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ka Kush T'pret".

Më datë 18 Qershor 2015, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ramazan M'kisht Mar Malli".

Më datë 7 Mars 2016, Fikret Dauti publikon videoklipin "U Kry".

Më datë 28 Prill 2017, Fikret Dauti publikon videoklipin "Te Kam Dashte". Muzika e këngës u punua nga Ardian Kastrati, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 14 Dhjetor 2017, Fikret Dauti publikon videoklipin "Une Edhe Ti". Muzika e këngës u punua nga vetë Fikret Dauti, teksti u shkrua nga Suzana Fazliu.

Më datë 23 Janar 2019, Fikret Dauti publikon videoklipin "Me Qellim". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 13 Korrik 2019, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ti Moj Zemër", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 5 Shkurt 2020, Fikret Dauti publikon videoklipin "Shum Von".

Më datë 3 Shkurt 2023, Fikret Dauti publikon videoklipin "Hajde Te Lali". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Meti Neziri, ndërsa tekstin e shkroi Ejup Shabani. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 10 Shkurt 2023, Fikret Dauti publikon videoklipin "Vitet Në Gurbet". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Fikret Dauti. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 24 Shkurt 2023, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ti Jeto Me Dashnin Tjetër". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 14 Mars 2024, Fikret Dauti publikon videoklipin "Malli I Nënës". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Fikret Dauti.