>
BIOSHQIP
Biografia
Fillet e para të karrierrës së tij shihen në moshë shumë të re, në Shoqërinë Kulturore Artistike "Besa", dhë më pas edhe në Shoqërinë "Agimi". Ka realizuar disa albume dhe një numër të madh këngësh. Ka dy djem, të cilët si duket e ndjekin rrugën e të atit, ngase edhe ata këndojnë që në këtë moshë të re. Ka dhënë një numër të madh koncertesh anë e mbanë vendit, duke e shfaqur dhe servirur këngën shqipe, me zërin dhe mëyrën e tij brilante.

Në vitin 2011, Fatmir Hoxha publikon albumin "Kenge Ta Paharruara".

Më datë 20 Korrik 2013, Fatmir Hoxha publikon videoklipin "Pavarsia". Teksti u shkrua nga Suzana Fazliu.

Në vitin 2014, Fatmir Hoxha publikon albumin "Kenge Te Shpirtit".

Më datë 28 Qershor 2017, Fatmir Hoxha publikon videoklipin "Shpirti Prap Per Ty Po Me Dhemb".

Më datë 24 Korrik 2023, Fatmir & Erblin Hoxha publikojnë videoklipin "Bija E Dëshmorit". Muzika e këngës u punua nga Erblin Hoxha, teksti u shkrua nga Ilir Berani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati.

Më datë 10 Mars 2024, Fatmir & Erblin Hoxha publikojnë videoklipin "Jeta E Gurbetqarit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Erblin Hoxha, ndërsa orkestrimi u realizua nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.
DËRGOI: