>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Më datë 7 Gusht 2014, Valbona Xeka publikon videoklipin "Selfie", në bashkëpunim me Fatmir Daja.

Më datë 2 Prill 2017, Fatmir Daja & Natti Daja publikojnë videoklipin "Dashuri".

Më datë 26 Maj 2017, Enita Ismaili & Fatmir Daja publikojnë videoklipin "Ke Me Vujt".

Më datë 9 Qershor 2017, Adelina Ndoj publikon videoklipin "Per Qef Na Jena", në bashkëpunim me Fatmir Daja. Teksti u shkrua nga Vojsava Alia. Videoklipi u prodhua nga Frameproduction.

Më datë 6 Janar 2019, Fatmir Daja publikon videoklipin "Dashurija".

Më datë 16 Korrik 2019, Fatmir Daja publikon videoklipin "Dashnia E Parë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Natti.

Më datë 21 Prill 2021, Ernis Çili publikon videoklipin "Zemer", në bashkëpunim me Fatmir Dajën. Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Ernis Çili. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 21 Shtator 2022, Aurora Baku publikon videoklipin "Chanel", në bashkëpunim me Fatmir Dajën.

Më datë 19 Nëntor 2022, Fatmir Daja publikon videoklipin "Ç'faj Kam Unë", në bashkëpunim me Eli Malaj.

Më datë 25 Janar 2023, Ergys Shahu & Fatmir Daja publikojnë videoklipin "Per Ty Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ergys Shahu. Videoklipi u prodhua nga MagicPro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alsked Rrenja.

Më datë 8 Janar 2024, Fatmir Daja publikon videoklipin "Unë Dhe Ti". Kënga u orkestrua nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga Malespi Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Ervin Gonxhi.