>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 1 Prill 2021, Fatime Kalimashi publikon videoklipin "Kosovë S’të Harrova". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Shpeta Sound, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Fatime Kalimashi.

Më datë 5 Shkurt 2022, Fatime Kalimashi publikon videoklipin "Deri Kur Rrugëve Të Botës". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Fatime Kalimashi.

Më datë 22 Prill 2022, Fatime Kalimashi publikon videoklipin "Mëngjesi Janarit".

Më datë 16 Dhjetor 2022, Fatime Kalimashi publikon videoklipin "Nana E Kombit". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Fatime Kalimashi & Sami Hoxha, tekstin e shkroi vetë Fatime Kalimashi, teksa për arranzhimin u kujdes Sami Hoxha.