>
BIOSHQIP
Biografia
Në Nëntor 2008, Fatima Ymeri merr pjesë në Kënga Magjike 2008 me këngën "Reflekto".

Në Qershor 2011, Fatima Ymeri merr pjesë në Top Fest 8 me këngën "Ti Nuk Je Ai".

Më datë 26 Tetor 2015, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Miliona Dite". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Agim Doçi. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 18 Maj 2017, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Edlir Begolli, Filloreta Raçi (Fifi).

Më datë 30 Dhjetor 2017, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Kujtime", në bashkëpunim me Erik Lloshi. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi. Videoklipi u prodhua nga Pro Video.

Më datë 26 Tetor 2018, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Lot Dashnie". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Pirro Çako, Edlir Begolli.

Më datë 12 Korrik 2019, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Si Rrush", në bashkëpunim me Bes Kallakun. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Bes Kallaku. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 22 Nëntor 2019, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Amore", në bashkëpunim me Trimin. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 18 Qershor 2020, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Mos Ik". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 2 Prill 2021, Fatima Ymeri publikon videoklipin "A E Din". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Endrit Mumajesi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edlir Begolli & Alandy. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 23 Korrik 2021, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Bye Bye". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 13 Gusht 2021, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Hallakam", në bashkëpunim me Bes Kallakun. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Bes Kallaku. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 26 Nëntor 2021, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Jena G'zu", në bashkëpunim me Trimin. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga Pro Video, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.