>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 5 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City", në bashkëpunim me Fabio, Mikeli & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 30 Maj 2020, Mandi publikon videoklipin "Legjendari", në bashkëpunim me Mikel, Fabio & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 28 Gusht 2022, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 3", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Fabio Laze & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mikel Elmazi.

Më datë 8 Maj 2023, Xhepi Vogel & Fabio Laze publikojnë videoklipin "Pse S'po M'thirr". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Mario Laze. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 4 Shtator 2023, Fabio Laze publikon videoklipin "Zemrën Ma Kalle". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Mario Laze.

Më datë 2 Mars 2024, Fabio Laze publikon videoklipin "Zonin Me Ta Ni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mario Laze. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.