>
BIOSHQIP
Biografia
Egzona Meniqi (e lindur më 6 janar 1993), e njohur edhe me emrin e saj artistik Ezo Menic, bëri bujë në vitin 2018 me këngën “Telefoni” në bashkëpunim me kompozitorin Naim Krasniqi. Ajo njihet sot jashtë trojeve shqiptare, ku ajo është shumë e kërkuar në dasma dhe ahengje familjare. Ajo tashmë ka shumë këngë, bashkëpunime dhe këngë të përpunuara. Vjen nga Vushtrria tashmë muzika shqiptare u pasurua me një tjetër talent. Kënga që ka bërë shumë bujë së fundmi dhe është dëgjuar jashtë zakonisht është shumë “Gabimisht”, kjo këngë i vuri në pah zërin e saj.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}