>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 21 Shtator 2011, Sead Muqa & Ervin Gonxhi publikojnë videoklipin "Gjigantet".

Më datë 14 Shkurt 2014, Artushi publikon videoklipin "Pike Ne Zemer", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi. Muzika e këngës u punua nga Ervin Gonxhi, teksti u shkrua nga Armand Trebicka.

Më datë 15 Shkurt 2014, Baboo Darabuka & Dj Benity publikojnë videoklipin "Midnight", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga Asha.

Më datë 23 Qershor 2014, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Fly", në bashkëpunim me Llollo.

Më datë 29 Tetor 2014, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Espace Profonde", në bashkëpunim me Iljard Shaba.

Më datë 2 Dhjetor 2014, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Vendi Im", në bashkëpunim me Iliard Shaba.

Më datë 18 Shkurt 2015, Gena publikojnë videoklipin "Te Kam Dashuri", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi. Me këtë këngë, Gena marrin pjesë në Zhurma Show 2015 në vitin 2015.

Më datë 19 Shkurt 2016, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Feelings", në bashkëpunim me Iljard Shaba.

Më datë 21 Mars 2017, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "My Fantasy", në bashkëpunim me Pakufijt.

Më datë 12 Maj 2017, Ervin Gonxhi & Xhuljo Imeri publikojnë videoklipin "Fate Te Kryqezuara".

Më datë 13 Maj 2017, Vesa Luma publikon videoklipin "Ti Zemra Ime", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi. Muzika e këngës u punua nga Ervin Gonxhi, teksti u shkrua nga Big Basta, Vesa Luma. Videoklipi u prodhua nga Black Fish Entertainment.

Më datë 22 Korrik 2017, Valbona Spahiu publikon videoklipin "S'ke Afat", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi. Teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku.

Më datë 9 Nëntor 2018, Abedin Zenuni & Fatmira Brecani publikojnë videoklipin "Per Ju Do Te Kendojme", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi.

Më datë 26 Prill 2019, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Gold Wand", në bashkëpunim me Vinsmoker.

Më datë 13 Korrik 2019, Fikret Dauti publikon videoklipin "Ti Moj Zemër", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 22 Qershor 2020, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Dasma (Instrumentale)". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Ervin Gonxhi.

Më datë 30 Korrik 2020, Ervin Gonxhi & Ritz publikojnë videoklipin "Nona".

Më datë 19 Tetor 2020, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Bosh". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Ervin Gonxhi.

Më datë 4 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Tik Tok", në bashkëpunim me Florian Tufallari, Adi Sybardhi & Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 11 Dhjetor 2020, Adi Sybardhi publikon videoklipin "Dubai", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi & Ilir Tironsin.

Më datë 13 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Jena Nda", në bashkëpunim me Altin Tirona, Florian Tufallari & Ervin Gonxhin. Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, ndërsa teksti u shkrua nga Landi Roko.

Më datë 30 Qershor 2021, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Amur", në bashkëpunim me Iljard Shabën. Produksioni audio u realizua nga Ervin Gonxhi.

Më datë 6 Korrik 2022, Fatlume Popovci publikon videoklipin "Betohu", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Për muzikën dhe orkestrimin e këngës u kujdes Ervin Gonxhi, ndërsa tekstin e kanë shkruar bashkarisht Krenar Seiti & Fatlume Popovci.

Më datë 19 Gusht 2022, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Play The Violin", në bashkëpunim me Evi Recin. Teksti i këngës u shkrua nga Evi Reçi. Produksioni audio u realizua nga vetë Ervin Gonxhi.

Më datë 25 Dhjetor 2022, Eli Malaj publikon videoklipin "Shoqnia 2", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi & Gezim Kadriën. Teksti i këngës u përgatit nga Vojsava Alia, teksa për arranzhimin u kujdes Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 31 Dhjetor 2022, Senad Sabliqi publikon videoklipin "Tirona Ime", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Ervin Gonxhi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Senad Sabliqi (Nadi). Videoklipi u prodhua nga kompania ND Film Pro.

Më datë 9 Janar 2023, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "India". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 17 Qershor 2023, Aurora Baku publikon videoklipin "Fajet", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 26 Qershor 2023, Alba Aliu publikon videoklipin "Tash Ka Mbaru", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Ervin Gonxhi, ndërsa tekstin e shkroi Vojsava Alia. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 18 Dhjetor 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ja Sheshi, Ja Mejdani", në bashkëpunim me Adi Sybardhi, Ervin Gonxhi & Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 29 Dhjetor 2023, Landi Roko & Ervin Gonxhi publikojnë videoklipin "Shume Vonë". Kënga është kompozuar nga Ervin Gonxhi, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Vojsava Alia & Sheila Haxhiraj.

Më datë 6 Janar 2024, Landi Roko publikon videoklipin "Sa Të Du O Zemër", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u përgatit nga Vojsava Alia, teksa për arranzhimin u kujdes Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Ervin Gonxhi.

Më datë 18 Janar 2024, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Bosh 2". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 12 Prill 2024, Klement & Florian Tufallari publikojnë videoklipin "Për Ty", në bashkëpunim me Ervin Gonxhin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Klement. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alandy.

Më datë 4 Maj 2024, Ervin Gonxhi publikon videoklipin "Infected". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 11 Maj 2024, Vesa, Romeo & Ervin Gonxhi publikojnë videoklipin "Më Prit". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Vesa Smolica, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim Vesa Smolica & Romeo Veshaj.