>
BIOSHQIP
Biografia
Erkan Musliu lindi ne Kumanove ku dhe filloi karrieren e tij qysh ne moshe te re merrej me muzike. Ka kenduar ne shum discoteka te njohura si: Grand Palace, La roca, Duplex, Boleros ku dhe punon tanime me sukses te jashtzakonshem. Jeton ne Zurich / Zvicer.

Albumin e pare i cili titullohej "Qysh i ri ne gurbet" ne vitin 2000. Pastaj vazhdoi me album te dyte ne vitin 2002 me titull "Kurr".

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}