>
BIOSHQIP
Biografia
Ergest Lapi eshte nje Dj qe prej vitit 2002 dhe se fundmi ka shfaqur interes dhe deshire per te Hyre ne tregun Muzikor si Kengetar. Muzika eshte hobi i tij edhe pse ai ka studiuar per Inxhinieri Mjedisore. Ne repertorin e tij shihet qarte ritmet Komerciale Folk. Ne bashkepunim me Producentin Mario Bregu kane sjelle disa Materiale shume interesante te cilat jane pelqyer shume edhe nga ndjekesit ne Platformat Muzikore.

Gjithashtu ai eshte Administrator i Kompanise Lider ne treg, Ges-T Sound e cila merret kryesisht me pjesen audio vizive per evente te ndryshme dhe kryesore dasmat ne sezonin veror.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}