>
BIOSHQIP
Biografia
Erblina Bejta ka lindur ne Kosove, por jeton ne Suedi. Ka shume kenge deri tani dhe te gjitha jane ne gjuhen tone amtare.

Më datë 11 Shtator 2008, Erblina Bejta publikon videoklipin "Zanzi".

Më datë 14 Janar 2011, Erblina Bejta publikon videoklipin "Fama".

Më datë 26 Shkurt 2013, Erblina Bejta publikon videoklipin "Pavaresia". Videoklipi u prodhua nga Frames.