>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 18 Mars 2007, Enis Potoku publikon videoklipin "Une Dhe Ti".

Më datë 18 Korrik 2007, Enis Potoku publikon videoklipin "Lotet E Nates".

Më datë 12 Tetor 2007, Rexhep Kryeziu publikon videoklipin "Po ç'ti Bëj Unë Zemrës Time", në bashkëpunim me Enis Potoku.

Më datë 23 Tetor 2008, Lil' Liri publikon videoklipin "Na Po Vim", në bashkëpunim me Enis Potoku.

Në Maj 2009, Gili & Enis Potoku marrin pjesë në Top Fest 6 me këngën "Kur U Ndame".

Në Qershor 2011, Gili & Enis Potoku marrin pjesë në Top Fest 8 me këngën "Badiahava".
DËRGOI:

KATEGORI: