>
BIOSHQIP
Biografia
Enis Bytyqi nga nje familje nga Ferizaj. I suksesshem ne fushen e muzikes. Nje djale edhe pse ne nje moshe te re pervec muzikes ka hobi dhe profesione te tjera.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}