>
BIOSHQIP
Biografia
Altin Devqa i njohur si Devcha lindi ne Gjermani me prinder kosovar. Devcha eshte reper, kengtar dhe tekstshkrues. Karriera e Altinit filloi ne Mars 2017 pas publikimit te kenges “Hala”.

Më datë 24 Mars 2017, Devcha publikon videoklipin "Hala".

Më datë 21 Prill 2017, Devcha publikon videoklipin "Po Du".

Më datë 14 Korrik 2017, Devcha publikon videoklipin "Xfeelin'".

Më datë 29 Dhjetor 2017, Devcha publikon videoklipin "Robin Hood / Skrt".

Më datë 25 Maj 2018, Devcha publikon videoklipin "Ye Uh".

Më datë 17 Gusht 2018, Devcha publikon videoklipin "Lambo".

Më datë 1 Mars 2020, Devqa publikon videoklipin "Reni Jem". Produksioni audio u realizua nga RZON.

Më datë 16 Tetor 2020, Devqa publikon videoklipin "Audi".

Në vitin 2020, Devqa publikon albumin "I Vogël O' Rritë".

Më datë 17 Mars 2021, Devqa publikon videoklipin "Ngjyrat".
DËRGOI: