>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 1 Dhjetor 2014, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "O Zemer".

Më datë 19 Gusht 2016, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Engjell". Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, teksti u shkrua nga Suzana Fazliu. Videoklipi u prodhua nga SWART.

Më datë 25 Mars 2017, Artushi publikon videoklipin "Lot Ne Shpirt", në bashkëpunim me Endri Mallkuqi.

Më datë 4 Korrik 2018, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "B13".

Më datë 28 Qershor 2020, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Hajde Ti", në bashkëpunim me Adi Sybardhin. Muzika e këngës u punua nga Endri Mallkuqi & Adi Sybardhi, ndërsa teksti u shkrua nga Endri Mallkuqi.

Më datë 20 Shtator 2020, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Ti Je", në bashkëpunim me Adi Sybardhin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi.

Më datë 30 Shtator 2020, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Llastica", në bashkëpunim me Liri Ketit. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi.

Më datë 12 Nëntor 2020, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Kush Te Foli", në bashkëpunim me Liri Ketit. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi.

Më datë 14 Mars 2021, Endri Mallkuqi & Adi Sybardhi publikojnë videoklipin "Si Mafia". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 15 Qershor 2021, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Shume Te Dua", në bashkëpunim me Liri Ketit & Valter Tafën. Muzika e këngës u punua nga Endri Mallkuqi & Liri Ketit, teksti u shkrua nga Endri Mallkuqi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Liri Ketit.

Më datë 17 Tetor 2021, Endri Mallkuqi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Merre Zemren". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 29 Dhjetor 2021, Valbona Halili publikon videoklipin "Jarëm Jarëm". Muzika e këngës u punua nga Edi Balili, ndërsa teksti u shkrua nga Armand Trebicka. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edi Balili.

Më datë 22 Mars 2022, Endri Mallkuqi publikon videoklipin "Gjykimi". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Endri Mallkuqi, ndërsa për orkestrimin u kujdesën bashkarisht Samuel Kodra & Zani Loca.

Më datë 20 Tetor 2023, Xani publikon videoklipin "Syni Jem", në bashkëpunim me Endri Mallkuqin. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Princ1 & Xani. Produksioni audio u realizua nga Apollo.