>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 25 Dhjetor 2016, Emrah Xhixho publikon videoklipin "Lifestyle". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 14 Tetor 2018, Emrah Xhixho publikon videoklipin "Music Team". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 30 Qershor 2019, Emrah Xhixho publikon videoklipin "Hands Up". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici.

Më datë 30 Gusht 2020, Landi Roko & Emrah Xhixho publikojnë videoklipin "Shume Te Du". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 14 Nëntor 2023, Eri Qerimi publikon videoklipin "Party", në bashkëpunim me Emrah Xhixhon. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.