>
BIOSHQIP
Biografia
Emracom eshte nje grup qe riformohet me kengetare te ndryshem per programet festive qe produksioni Emra organizon cdo fundvit.

Ne vitin 2008 ishin: Meda, Mahmuti, Shkurte Fejza dhe Motrat Mustafa.

Ne vitin 2012 ishin: Meda, Ermali, Sinan Hoxha, Seldi, Sabri Fejzullahu, Vjollca Haxhiu dhe Lori.

Ne vitin 2013 ishin: Meda, Vjollca, Sinan Hoxha, Ermali dhe Sabriu.

Ne vitin 2014 ishin: Meda, Mimoza Shkodra, Ermali, Sabriu dhe Vjollca.

Ne vitin 2017 ishin: Meda, Sinan Vllasaliu, Xeni, Vjollca, Yllka dhe Gili.

Ne vitin 2018 ishin: Meda, Sinan Hoxha, Sinan Vllasaliu, Glil, Vjollca dhe Big Mama.

Ne vitin 2019 ishin: Meda, Sinan Hoxha, Sinan Vllasailu, Labinot Gashi, Gili dhe Vjollca

Ne vitin 2020 ishin: Meda, Lok Komoni, Vjollca, Gili dhe Sinan Vllasaliu.

Ne vitin 2021 jane: Meda, Sinan Vllsaliu, Sabri Fejzullahu, Sinan Hoxha, Gili, Vjollca Haxhiu dhe Juliana Pasha.