>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Tetor 2022, Emra Brah publikon videoklipin "Ma Vie". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Emra Brah.

Më datë 14 Korrik 2023, Emra Brah publikon videoklipin "Rehat". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Emra Brah.

Më datë 18 Gusht 2023, Ronela Hajati, Emra Brah & Skerdi publikojnë videoklipin "Kaj Kaj". Muzika e këngës vjen në bashkëpunim nga Ronela Hajati, Emra Brah & Skerdi, ndërsa orkestrimi është sjellë i punuar nga Xhoni Beats. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 13 Tetor 2023, Olsi Bylyku & Emra Brah publikojnë videoklipin "Vuj Vuj". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku për tekstin punuan Olsi Bylyku & Emra Brah, ndërsa orkestrimin e përgatitën Gent Music & Frensi. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 15 Dhjetor 2023, Emra Brah publikon videoklipin "Syni". Kënga u orkestrua nga Xhoni Beats. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 17 Mars 2024, Emra Brah & Semi Jaupaj publikojnë videoklipin "Fotografia". Muzika dhe teksti i kësaj kënge, vijnë të realizuara në bashkëpunim nga Emra Brah & Elgit Doda, ndërsa për arranzhimin janë kujdesur Frensi & Xhoni Beats. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 5 Prill 2024, Emra Brah & Don Phenom publikojnë videoklipin "O Jet". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Emra Brah & Don Phenom kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga Frensi. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.