>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 10 Shkurt 2024, LMN publikon videoklipin "Dardania Ime", në bashkëpunim me Ejona Bytyqin. Muzika e këngës u punua nga vetë LMN, ndërsa teksti u shkrua nga Afërdita Krasniqi. Produksioni audio u realizua nga vetë LMN.

Më datë 29 Mars 2024, Ejona Bytyqi publikon videoklipin "Prindërit E Mi". Videoklipi u prodhua nga kompania Fama Films.

Më datë 8 Maj 2024, Hekuran Krasniqi publikon videoklipin "Shqipëri Sa Shumë Të Dua", në bashkëpunim me Ejona Bytyqin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hekuran Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga LMN, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Hekuran Krasniqi.