>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertete: Egzon Rakaj
EGo's eshte raper nga Prizreni (South Side) dhe jeton ne lagjen Bajram Curri.
Ortakoll ka qen lagjia ku ka jetuar 10 ku shkollen fillore e krey ne Abdy Frasheri tani eshte ne shkollen e mesme Gjon Buzuku drejtimi Shkenca Shoqrore.
EGo's Karieren e filloi ne Studion ''Vizion Records'' por tani kareiren e ti e vazhdon ne ''Auuu Records''
Kenga e Tij e pare ka qen ''Pavarsia'', ne bashkpunim me T-PoWeR. Kjo keng eshte inqizuar ne Vizion Records.
Ka ber bashkpunime te shumta me shum repera prizrenas siç jane Big Wolf, Big Night, T-PoWeR, Nigga, Connx Etj.

Nje thenie E EG's-it
"Vizioni mi hapi dyert e Rapit,Por Auuu Records(Big Wolf)me orinetoi te gjej qfar ka brenda atyre Dyerve..."
KATEGORI: