>
BIOSHQIP
Evente
Më datë 14 Shkurt 2024, Eglant Brah publikon videoklipin "Leja". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Eglant Brah. Produksioni audio u realizua nga Xhoni Beats.