>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Janar 2014, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Ende Te Dua".

Më datë 9 Qershor 2014, Red Bloody publikon videoklipin "Ti Je Zgjedhja Ime", në bashkëpunim me Edona Hasanaj.

Më datë 15 Nëntor 2016, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Beso", në bashkëpunim me Red Bloody & Dr.Nice. Muzika e këngës u punua nga Red Bloody, teksti u shkrua nga Red Bloody, ndërsa për orkestrimin u kujdes Classic G.

Më datë 27 Dhjetor 2016, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Bakshishi", në bashkëpunim me Murat Nazifi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 29 Mars 2017, Stiven Hasanaj & Edona Hasanaj publikojnë videoklipin "Pse Me M'lane".

Më datë 6 Korrik 2017, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Nuk E Bera Un Gabimin", në bashkëpunim me Adnani.

Më datë 14 Mars 2018, Xhela publikon videoklipin "M’Ke Rrejt", në bashkëpunim me Edona Hasanaj.

Më datë 24 Mars 2018, Sedat Rama publikon videoklipin "Duhet Me U Nda", në bashkëpunim me Edona Hasanaj.

Më datë 1 Shtator 2018, Sedat Rama & Edona Hasanaj publikojnë videoklipin "Hej Zemer".

Më datë 22 Tetor 2018, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Me Binde".

Më datë 14 Korrik 2019, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Fjalet E Zemres".

Më datë 23 Maj 2020, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Zemra Don Me M'plas".

Më datë 14 Qershor 2020, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Malli Jot Bijë". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Egzon Bajraliu.

Më datë 29 Korrik 2020, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Boni Nuses T'fala". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu & Nexhi Vuniqi, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhi Vuniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 11 Prill 2022, Labinot Rexha publikon videoklipin "Haram", në bashkëpunim me Edona Hasanaj. Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Bekim Hallaqi (Belle). Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 24 Qershor 2022, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Për Ty Jam Gjallë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli.

Më datë 20 Mars 2023, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Zemer". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Amarildo Arifi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Edona Hasanaj.

Më datë 6 Tetor 2023, Edona Hasanaj publikon videoklipin "Rrugët E Gurbetit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Shefqet Rogova. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.