>
BIOSHQIP
Biografia
Një klarinetist shqiptar që luan muzikën popullore popullore tipike të qyteteve jugore të vendit. Ai ka regjistruar një album për etiketën Shqipja Master Studio.

Në Nëntor 2013, Dule Malindi merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Laberi Dhe Toskeri", në bashkëpunim me Paro.

Më datë 3 Shkurt 2015, Dule Malindi publikon videoklipin "Dashuri Moj Hallemadhe", në bashkëpunim me Paro Ziflaj.

Më datë 14 Korrik 2016, Dule Malindi publikon videoklipin "Kolazh Dasme 2016".

Më datë 13 Maj 2017, Dule Malindi publikon videoklipin "Mall Per Vendlindjen".

Më datë 8 Korrik 2017, Elton Qeraj publikon videoklipin "Berat-Permet-Skrapar", në bashkëpunim me Dule Malindi.

Më datë 12 Janar 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "Rrofte Vera Dhe Rakia".

Më datë 29 Mars 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "Shqiperi O Vendi Rralle".

Më datë 19 Maj 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "Spathar E Bukur Spathar".

Më datë 2 Gusht 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "O Malind I Dashur".

Më datë 27 Gusht 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "Baba Tahiri I Prishtes".

Më datë 18 Dhjetor 2018, Dule Malindi publikon videoklipin "O I Bukuri Skrapar".

Më datë 1 Qershor 2019, Paro publikon videoklipin "Dasma Jone Si Ne Perralle", në bashkëpunim me Dule Malindin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Rino Boci.

Më datë 11 Korrik 2019, Dule Malindi publikon videoklipin "Mbreteresh E Jugut Vallja Pogonishte".

Më datë 17 Qershor 2020, Dule Malindi publikon videoklipin "Lule Nuk Te Le Pa Marre".

Më datë 8 Gusht 2020, Dule Malindi publikon videoklipin "Baba Tahiri I Kuçit".