>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 10 Maj 2013, Driton Jakaj publikon videoklipin "Qaj O Qiell".

Në vitin 2014, Driton Jakaj publikon albumin "Live 2014".

Më datë 14 Tetor 2015, Driton Jakaj publikon videoklipin "U Martuam Me Sevda".

Në vitin 2015, Driton Jakaj publikon albumin "Live 2015".

Më datë 27 Maj 2016, Driton Jakaj publikon videoklipin "E Kalli".

Më datë 11 Maj 2017, Driton Jakaj publikon videoklipin "Prinderve".

Në vitin 2017, Driton Jakaj publikon albumin "Live 2017".

Më datë 13 Shtator 2018, Driton Jakaj publikon videoklipin "Kenge Per Safet Boletinin".

Më datë 20 Prill 2019, Driton Jakaj publikon videoklipin "Kjo Dashni".

Më datë 2 Nëntor 2019, Driton Jakaj publikon videoklipin "Çiki Çiki".

Më datë 14 Janar 2023, Driton Jakaj publikon videoklipin "Loti I Gurbetqarit". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Besnik Zikolli.

Më datë 4 Shkurt 2023, Driton Jakaj publikon videoklipin "A Po Te Mungoj". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Besnik Zikolli.

Më datë 4 Mars 2023, Driton Jakaj publikon videoklipin "Katile". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Besnik Zikolli.

Më datë 22 Prill 2023, Driton Jakaj publikon videoklipin "Zeshkanja E Bjondina". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alldin Sallahi.

Më datë 10 Qershor 2023, Driton Jakaj publikon videoklipin "Vllaqko".

Më datë 22 Shtator 2023, Naxhije Bytyqi & Driton Jakaj publikojnë videoklipin "T'kam Prit".

Më datë 25 Prill 2024, Driton Jakaj publikon videoklipin "Veq Shoqe". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Besnik Zikolli.

Më datë 3 Maj 2024, Driton Jakaj publikon videoklipin "Po M'pëlqen".

Më datë 4 Maj 2024, Naxhije Bytyqi & Driton Jakaj publikojnë videoklipin "Plaku I Shkretë". Muzika e këngës u punua nga Kujtim Shala, teksti u shkrua nga Arton Ramadani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Besnik Zikolli.