>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 1997, Dritero Shaqiri publikon albumin "Luj Me Mua".

Në Qershor 2002, Dritero Shaqiri merr pjesë në PoliFest 2002 me këngën "Tani E Shoh".

Në vitin 2003, Dritero Shaqiri publikon albumin "Dritëro Shaqiri".

Në vitin 2003, Dritero Shaqiri publikon albumin "Beqare".

Në Dhjetor 2005, Dritero Shaqiri merr pjesë në Zhurma Show 2005 me këngën "Ti Do Te Vish".

Në Dhjetor 2008, Dritero Shaqiri merr pjesë në Zhurma Show 2008 me këngën "Te Keputa Por Si Nje Lule".

Në vitin 2005, Dritero Shaqiri publikon albumin "Ti Do Të Vish".

Më datë 24 Maj 2012, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Dite E Mirë Shihet Ne Mengjes". Me këtë këngë, Dritero Shaqiri merr pjesë në Zhurma Show 2012 në vitin 2012.

Më datë 24 Qershor 2012, Dritero Shaqiri & Ramadan Krasniqi publikojnë videoklipin "Rrak Tak".

Në vitin 2012, Dritero Shaqiri publikon albumin "Mos Me Pyetni".

Më datë 17 Korrik 2014, Linda Hakaj & Dritero Shaqiri publikojnë videoklipin "Me Mire Vone Se Kurre".

Më datë 23 Korrik 2014, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Fal Zemer Fal".

Në vitin 2014, Dritero Shaqiri & Linda Hakaj publikojnë albumin "Per Ju".

Më datë 18 Mars 2015, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Te Dua".

Më datë 24 Mars 2015, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Maturant".

Në vitin 2015, Dritero Shaqiri publikon albumin "Ne Dasem".

Më datë 18 Mars 2016, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Jam Pa Dashuri".

Më datë 6 Korrik 2016, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Lej Kto Fore".

Më datë 3 Nëntor 2016, Dritero Shaqiri publikon videoklipin "Jetoj Veq Per Ty".

Më datë 2 Prill 2018, Dritëro Shaqiri publikon videoklipin "A T'ka Marr Malli".

Në vitin 2018, Dritëro Shaqiri publikon albumin "Te Dua".

Më datë 13 Prill 2019, Dritëro Shaqiri publikon videoklipin "Fol Moj Zemer". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Dritëro Shaqiri. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.
DËRGOI: