>
BIOSHQIP
Biografia
Dossty ndryshe Petrit emri i vertet, jeton ne Prizren perkatesisht ne Ortakoll. Vazhdon ne shkolle te mesme. me prejardhje nga Mushtishti ku aty dolen shum talent te muzikes shqipe. Ka jetuar ne Zvicer deri para disa viteve dhe eshte kthyer ne vendlindje. Është pjesë e Grupit AU Records (Armata Ujqve) dhe ka disa bashkëpunime te sukseses'shme me Repistat BiG WoLF, BonSaTon, No-One.

Më datë 23 Janar 2012, Nasty publikojnë videoklipin "Baby", në bashkëpunim me Dossty & Diedon.

Më datë 23 Janar 2016, Dossty publikon videoklipin "Ami", në bashkëpunim me Tishi. Skenës shqiptare dita ditës po i shtohen artistë të rinj. Dossty nga Prizreni dhe Tishi nga Suhareka që jeton në Zvicër, janë bashkuar për një projekt të radhës. Dyshja e përbërë nga dy reper tejet të talentuar, kanë lansuar këngën e tyre me titull “Ami”, e cila është prodhim i njërës nga studio më profesionale ‘Massive Production’. Klipin e kësaj kënge e ka realizuar XL Films. Ky nuk është projekti i vetëm për këtë vit. Ata do të vijnë shumë shpejtë edhe me katër këngë të reja të cilat do të realizohen me klip gjithashtu.

Më datë 11 Korrik 2016, Dossty publikon videoklipin "B.G.B", në bashkëpunim me Tishi.

Më datë 10 Dhjetor 2016, Dossty publikon videoklipin "Mam", në bashkëpunim me Tishi.

Më datë 5 Korrik 2017, Dossty publikon videoklipin "Per Ty Kuq E Z", në bashkëpunim me Tishi & Diedon.
KATEGORI: