>
BIOSHQIP
Biografia
Shumë artistë zgjedhin të njëjtin emër dhe jo një emër arti origjinal dhe unik. Në këtë faqe përmbledhim të gjithë ata që kanë publikuar këngë me emrin "Doni".

Më datë 25 Mars 2016, Doni publikon videoklipin "Jeta Osht E Shkurt Shum".

Më datë 29 Gusht 2016, Doni publikon videoklipin "A Jom I Pari".

Më datë 6 Qershor 2019, Doni publikon videoklipin "Ti Me Frymëzon".

Më datë 28 Maj 2021, Doni publikon videoklipin "Cops".

Më datë 22 Shtator 2021, Doni publikon videoklipin "Fibbonaci", në bashkëpunim me Artur. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Doni & Artur. Produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.
DËRGOI: