>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 10 Gusht 2007, Don Enio publikon videoklipin "Vampirius".

Në Maj 2007, Don Enio merr pjesë në Top Fest 4 me këngën "Limonata", në bashkëpunim me Enxhi.

Në Maj 2009, Don Enio merr pjesë në Top Fest 6 me këngën "Banane", në bashkëpunim me G-mcd.

Në Nëntor 2012, Don Enio merr pjesë në Kënga Magjike 2012 me këngën "Hot Line".

Në Maj 2012, Ton Voka merr pjesë në Top Fest 9 me këngën "You In Love", në bashkëpunim me Don Enio.

Më datë 25 Mars 2013, Don Enio publikon videoklipin "Move It", në bashkëpunim me G-Mcd, Dispero & Dee Jay S!x.

Në Maj 2013, Don Enio merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Hot Girl".

Më datë 3 Shkurt 2014, Blledi publikon videoklipin "Super Gangsta", në bashkëpunim me Sei & Don Enion.

Më datë 9 Gusht 2014, Rubens Acet publikojnë videoklipin "Last Night", në bashkëpunim me Don Enio & Dj S!x.

Më datë 16 Dhjetor 2014, El Padrino Man & Don Enio publikojnë videoklipin "Diva", në bashkëpunim me Reni Elbasanit & Dj S!x.

Më datë 31 Gusht 2015, Diellza Ibishi publikon videoklipin "Papi Love", në bashkëpunim me Don Enio. Teksti u shkrua nga Don Enio.

Më datë 9 Gusht 2016, Senad Sabliqi publikon videoklipin "Bella", në bashkëpunim me Don Enio.

Më datë 3 Dhjetor 2018, Dj Jony publikon videoklipin "Noise", në bashkëpunim me Xhesika Polo & Don Enion dhe është kujdesur vetë për muzikën e këngës. Muzika e këngës u punua po ashtu edhe nga Marko Polo, ndërsa teksti u shkrua nga Eagleye (Kiameti) & Xhesika Polo. Videoklipi u prodhua nga FRAME Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marko Polo.

Më datë 23 Dhjetor 2019, Dj Jony publikon videoklipin "Sofia", në bashkëpunim me Silvana Rusi & Don Enion. Muzika e këngës u punua nga Dj Jony. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 9 Shtator 2023, Sokol Koçi publikon videoklipin "Marova Pas Teje", në bashkëpunim me Ervin Qerimi & Don Enion. Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga vetë Sokol Koçi, ndërsa teksti u shkrua nga Saia.