>
BIOSHQIP
Biografia
Mirsad Hysenaj i njohur si Dj.SaDi ka lindur ne komunen e Istogut dhe jeton ne Fshatin Dubrav shkollen fillore e kreu ne Bajram Curri ne Istog per ta Vazhduar Gjimnazin ne Haxhi zeka pas mbarimit te shkolles se mesme filloj te merret me rap duke krijuar se bashku me shok Grupin TSR ku tash edhe osht Producenti i Street Records.
DËRGOI:

KATEGORI: