>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 22 Janar 2017, DJ PM & Dj Dagz publikojnë videoklipin "Hit N'ler", në bashkëpunim me Fajt. Teksti u shkrua nga Fajt. Për orkestrimin u kujdes Bergin Demaj. Videoklipi u prodhua nga Black Fish Entertainment.

Më datë 31 Maj 2017, Uki publikojnë videoklipin "Jena Dashni", në bashkëpunim me DJ PM & Dagz.

Më datë 20 Qershor 2017, Dj Dagz & DJ PM publikojnë videoklipin "Besom", në bashkëpunim me Yll Limani.

Më datë 6 Janar 2018, Dj Dagz & DJ PM publikojnë videoklipin "Unstoppable", në bashkëpunim me Genc Prelvukaj. Muzika e këngës u punua nga Genc Prelvukaj (Gentz), teksti u shkrua nga Genc Prelvukaj (Gentz), ndërsa për orkestrimin u kujdes Bergin Demaj. Videoklipi u prodhua nga Black Fish Entertainment.

Më datë 8 Shkurt 2018, DJ PM & Dj Dagz publikojnë videoklipin "Hallall E Ke", në bashkëpunim me Lindon Berisha.

Më datë 5 Maj 2018, Dj PM, Dj Dagz & S4MM publikojnë videoklipin "A E Din". Teksti u shkrua nga S4MM. Videoklipi u prodhua nga XL Films.

Më datë 30 Maj 2018, DJ PM & Dj Dagz publikojnë videoklipin "Femnat", në bashkëpunim me Morena Taraku. Teksti u shkrua nga Uki Latifi.

Më datë 19 Korrik 2018, Elinel publikon videoklipin "Gangsta", në bashkëpunim me Dj Dagz & Dj PM. Muzika e këngës u punua nga Cricket, teksti u shkrua nga vetë Elinel, ndërsa për orkestrimin u kujdes Cricket.

Më datë 23 Qershor 2019, Dj Dagz, Dj PM & Vesa publikojnë videoklipin "Mora Testin", që është ripërpunim i këngës së Nexhmije Pagarushës e sjellë në version të veçantë vokalisht nga Vesa. Videoklipi është realizuar me qellim të promovimit të bukurive natyrore nga Agon Nimani, ndërkaq producentë të këngës janë Rzon, Dagz dhe PM. Miksimi dhe masterizimi i këtij projekti është realizuar nga Don Gima.

Më datë 27 Korrik 2019, Dj Pm, Dj Dagz & Gesko publikojnë videoklipin "Boll Mo". Teksti i këngës u shkrua nga Gesko. Produksioni audio u realizua nga Cricket.

Më datë 13 Dhjetor 2019, Dj Dagz & Dj Pm publikojnë videoklipin "Kce Sonte", në bashkëpunim me Young Zerkën. Muzika e këngës u punua nga RZON, DJ PM & Dj Dagz. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 12 Shkurt 2022, Dj PM, Dj Dagz & S4MM publikojnë videoklipin "Tinzake". Muzika e këngës u punua nga RZON, PllumB, DJ PM & Dj Dagz, ndërsa teksti u shkrua nga S4MM. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga RZON.

Më datë 18 Shkurt 2022, Fifi publikon videoklipin "Hana", në bashkëpunim me Dj PM & Dj Dagz. Teksti i këngës u shkrua nga Filloreta Raçi (Fifi). Videoklipi u prodhua nga Imagine Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Fatjon Miftari.

Më datë 16 Korrik 2022, DJ PM, DJ Dagz, Lumi B & Ermal Fejzullahu publikojnë videoklipin "Ma E Mira". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku për tekstin punuan Lumi B & Gesko, ndërsa orkestrimin e përgatitën DJ PM & Dj Dagz. Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.

Më datë 8 Qershor 2023, DJ PM & DJ Dagz publikojnë videoklipin "Sevdali", në bashkëpunim me Majk, Lumi B & Zazën. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Endrit Mumajesi, Majk & Lumi B. Videoklipi u prodhua nga kompania XL Films.

Më datë 3 Shkurt 2024, Dj PM, Dj Dagz, Zaza & Fajt publikojnë videoklipin "100 Gabime". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Fajt, Zaza, DJ PM & Dj Dagz.