>
BIOSHQIP
Biografia
Dj Aboom eshte Ardian Luboja. Ai eshte nje Dj i shkelqyer por njekohsisht eshte edhe Dj i repistit shqiptar Noizy.
Dj Aboom jeton ne Zvicer por tani me shum eshte ne Durres sepse i nevojitet Noizy-t. Ai eshte nje djal shum i talentuar. Ai se bashku me Durimkid ben qudira.

Më datë 22 Qershor 2017, Dj A-Boom & Kidda publikojnë videoklipin "E Imja". Teksti u shkrua nga Dj A-Boom, Kidda.

Më datë 22 Dhjetor 2016, Dj A-Boom publikon videoklipin "Badman Tune", në bashkëpunim me Akkurat, Kidda & Tanar.

Më datë 2 Prill 2024, Rina & Dj A-Boom publikojnë videoklipin "Edhe Sa Lot". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Rina Balaj, teksa për arranzhimin u kujdes vetë Dj A-Boom.