>
BIOSHQIP
Biografia
Defrim Behluli eshte nga Gjilani, ka perfunduar shkollen fillore te muzikes, shkollen e mesme te muzikes, Fakultetin e muzikes ne Universitetin e Prishtines dhe Magjistraturen. Ne vitin 2003 paraqitet per here te pare ne festivalin Show Fest si kantautor me Kengen " Vizitori" ku pastaj ne vitin 2004 ne festivalin Polifest me kengen "Dielli im" duke vazhduar ti ndjek festivalet ne Shiperi duke u paraqitur ne vitin 2008 ne Top fest 5 pastaj ne vitin 2009 ne Kengen magjike dhe ne vitin 2010 lanson albumin e tij te pare ku posedon ne nje kopertine dy Cd ku njera eshte me kenge origjinale te artistit ndersa tjetra me kenge cover. Defrimi punon edhe ne shkollen e muzikes ne Gjilan si profesor qe nga viti 2004 dhe keshtu aktivitet jane me te rralla ne skene por me vkera artistike. Pritet nga artisti qe se shpejti te na sjelle projekte te reja.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}