>
BIOSHQIP
Biografia
Është dashuruar me muzikën që në fëmijëri, por mendon se ky ishte momenti i duhur për të bërë realitet ëndrrën e saj dhe pikërisht tek “Kënga Magjike”. “Të gjithë mendojnë se unë i këndoj një mashkulli, por në fakt i këndoj muzikës”-na tregon maturantja, që shton se muzika do mbetet gjithnjë shpirti i saj binjak.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}