>
BIOSHQIP
  • David Tukiqi: Dashuria Ime E Madhe
    23-02-2013
    Kompozitori i njohur David Tukiçi, ka pothuajse dy vjet që ka braktisur Italinë për të qenë në Tiranën e tij të shtrenjtë, siç dhe ai dëshiron ta quajë. Jo më kot kishte zgjedhur të jetonte prej 18 vjetësh në qytetin bregdetarë të Kalabrisë, në një një apartament të tij, me pamje nga vendilindja, që gjithnjë e më shumë i mungonte. Në një intervistë artisti rrëfen 18 vitet e tij në shtetin fqinjë, divorcin me bashkëshorten e tij, Najada si dhe dashuria për vajzat e tij, tashmë të rritura Ledi dhe Neda. Jo vetëm kaq por dhe faktin e përjetimit gjysh pasi vajza e tij e madhja e ka gëzuar me dy nipër. Përpos artisti rrëfen angazhimet e ...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}