>
BIOSHQIP
Biografia
Daja Do esht i lindur ne Maqedoni ne qytetin e Dibres te Madhe. Qe kur ishte i vogel ai e kishte en gjak muziken Hip-hop dhe Rap. Pasi qe ne vendlindje nuk kishte mundesi per studim , ai shkoi jasht dhe vazhdoi studimet per muzike. Ne diber esht shum i fameshem per tekstet e tij dhe ka marr pjes ne cdo koncert qe esht organizu ne Diber.

Në Shtator 2006, Daja Do merr pjesë në Mikrofoni I Artë 2006 me këngën "Maskat".

Më datë 5 Prill 2008, Daja Do publikon videoklipin "Vrasja".

Më datë 6 Prill 2008, Daja Do publikon videoklipin "Luajm Shpirash", në bashkëpunim me Olta.

Më datë 7 Prill 2008, Daja Do publikon videoklipin "Ja Ke Fut Kot Plako", në bashkëpunim me Kastro Zizo.

Në Maj 2008, Daja Do merr pjesë në Top Fest 5 me këngën "Ferma Pa Kafshe".

Më datë 28 Korrik 2016, Evzi Kaja (Xiu) publikon videoklipin "Ate Qe E Dua Une", në bashkëpunim me Daja Do.
DËRGOI:

KATEGORI: