>
BIOSHQIP

Dafina Dauti U Tregon ‘përralla’ Në Mes Të Ditës

10-03-2015
Këngëtarja e njohur nga Prishtina, Dafina Dauti ndonëse nuk është shumë aktive në rrjetet e saj sociale, Instagrami është ai që shumë më shpesh e përdor.Dafina është nënë e një vajze që quhet Elizabeta dhe si nënë që është ajo tashmë ja ka marrë dorën përrallave, kjo pasi sot gjatë ditës ka publikuar një përrallë me një luan dhe një celular.

Dafina gjatë verës së vitit 2015 do të vijë me disa projekte t1% reja.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Dafina Dauti U Tregon ‘përralla’ Në Mes Të Ditës