>
BIOSHQIP
Biografia
Dafina Dauti ka lindur në Skënderaj. Është ndër këngëtaret më të njohur të estradës shqiptare. Ka disa vite që është në skenë. Ka mbaruar Fakultetin për "Edukatë Fizike" në Universitetin e Prishtinës. Ka një vajzë që quhet Elizabeta dhe aktualisht jetonë dhe vepron në Prishtinë. Ka të edituar në treg disa videoklipe dhe ka marrë pjesë në disa festivale.

Në Gusht 2006, Dafina Dauti merr pjesë në Çelësi Muzikor 1 me këngën "Shko Te Ajo".

Në Maj 2008, Dafina Dauti merr pjesë në Top Fest 5 me këngën "Do Te Them Jo".

Më datë 24 Tetor 2008, R-Me publikon videoklipin "T'kom Zhgenjy", në bashkëpunim me Dafina Dauti.

Në Nëntor 2009, Dafina Dauti merr pjesë në Çelësi Muzikor 3 me këngën "Falje Mos Kerko".

Më datë 20 Qershor 2011, Dafina Dauti publikon videoklipin "Shko". Muzika e këngës u punua nga Chipsi, teksti u shkrua nga Chipsi. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 3 Maj 2012, Dafina Dauti publikon videoklipin "Ti".

Më datë 19 Nëntor 2012, Dafina Dauti publikon videoklipin "Pse Po Ik Prej Meje". Videoklipi u prodhua nga Vissound Media.

Më datë 27 Mars 2013, Dafina Dauti publikon videoklipin "Golden Eagle", në bashkëpunim me Dafi Derti.

Më datë 7 Qershor 2014, Dafina Dauti publikon videoklipin "S’ka Rëndësi", në bashkëpunim me Baboo Darabuka. Muzika e këngës u punua nga Chipsi, teksti u shkrua nga 2Ton. Videoklipi u prodhua nga Vissound Media.

Më datë 25 Korrik 2014, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Gabuam", në bashkëpunim me Dafina Dauti.

Më datë 18 Gusht 2014, Isa publikojnë videoklipin "Nje Nate", në bashkëpunim me Citi & Dafina Dauti.

Më datë 29 Gusht 2014, Toni publikon videoklipin "Prit Pak", në bashkëpunim me Dafina Dauti.

Më datë 14 Shtator 2015, Dafina Dauti publikon videoklipin "Ti Po Ma Lyp".

Më datë 17 Nëntor 2015, RapSIone publikon videoklipin "Bone", në bashkëpunim me Dafina Dauti.

Më datë 12 Shkurt 2016, Dafina Dauti publikon videoklipin "Sekreti 9-Të".

Më datë 13 Gusht 2016, Dafina Dauti publikon videoklipin "Digju Kallu".

Në vitin 2017, Dafina Dauti publikon albumin "Live 2017".

Më datë 10 Nëntor 2019, Dafina Dauti publikon videoklipin "Mos U Largo", në bashkëpunim me Tafil Kurtishin.

Më datë 9 Mars 2020, Dafina Dauti & Shqipri Kelmendi publikojnë videoklipin "Duro Duro".

Më datë 28 Prill 2022, Dafina Dauti publikon videoklipin "Zoti Ta Dha Hakun". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ismet Balaj, ndërsa orkestrimi u realizua nga Vedat Lushtaku.

Më datë 7 Qershor 2022, Dafina Dauti publikon videoklipin "Kanagjegji". Muzika e këngës u punua nga Ismet Balaj, teksti u shkrua nga Daut Burrniku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vedat Lushtaku.

Më datë 30 Janar 2023, Dafina Dauti & Turabi publikojnë videoklipin "1 Here Ne Jete". Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Granit Gashi & Darddy.

Më datë 5 Mars 2023, Dafina Dauti publikon videoklipin "Çikat E Mija". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Besnik Qaka, ndërsa tekstin e shkroi Arben Beha. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 8 Mars 2024, Dafina Dauti publikon videoklipin "Aroma E Nanës". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Besnik Qaka, ndërsa tekstin e shkroi Arben Beha.
DËRGOI: