>
BIOSHQIP

Dafina Dauti Duke Shijuar “Karamelen”

13-06-2013
Dafina Dauti është shprehur e kënaqur me suksesin e këngës së saj “Karamelja”, e cila po shijon një klikueshmëri të lartë në YouTube.
“Jam shumë e lumtur me projektin e fundit, i cili po thyen tabu në tregun muzikor. Kemi punuar bukur shumë në këngën ‘Karamelja’ dhe kjo po e tregon edhe rezultatin e arritur. Kënga është pranuar mjaftë mirë në publik, prandaj po klikohet shumë edhe në You Tube”.

“Por unë nuk dua të merrem me atë se kush po klikohet më shumë dhe kush më pak, sepse për mua është normale edhe po që se ngritet në epërsi, sepse kam punuar shumë në këtë këngë dhe ia vlen edhe suksesi” ka thënë ajo për “Zëri”.

Paralel me Dafina Dautin, këngë të re ka lansuar edhe një tjetër “dafinë” e skenës, Dafina Zeqiri, këngën me titull “Bloodah”, dhe klikueshmëria e të dyjave vazhdon të shkojë afërsisht në të njëjtin nivel.
(Telegrafi)

Dafina Dauti Duke Shijuar “Karamelen”