>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2010 estrades muzikore shqiptare i shtohet edhe nje Bend muzikor që u zhvllua shpejt e premton edhe më shumë. Hajdar Hajdari-DaLee (vokal), Korab Hajdari (batteri) Vigan Ajdari (bass) Adis Ismaili (sint) dhe Besfort Ajdari(Sax) janë djemtë që në 2010 themeluan grupin muzikor që do të shëndrohet në emblem të mbrëmjeve LIVE nëpër klubet më të mira. Unplugged-et e realizuara nga dy antarët e grupit, DaLee (vocal) dhe Adis Ismaili I cili njëherazi është edhe producent dhe themelues I ChocoProduction në 2012 u shëndruan në mani të të rinjëve nëpër websitet online dhe rrjetet sociale.

Më datë 28 Nëntor 2012, Da Lee publikojnë videoklipin "Neser".

Më datë 3 Shtator 2013, Da Lee publikojnë videoklipin "Ti".

Më datë 7 Korrik 2015, Da Lee publikojnë videoklipin "Kacurrele".

Më datë 20 Janar 2023, Da Lee publikojnë videoklipin "S'je".
DËRGOI: