>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2016, Carziest lëshoi një këngë me këngtaren Anjeza Branka nga Shqiperia. Titulli i këngës "Ki me ngec".

Më datë 21 Janar 2018, Bash & Craziest publikojnë videoklipin "Lock And Load". Craziest dhe Bash vëllezër dhe Craziest është një vit më i vogël. Kënga "Lock And Load" ka qenë gati një vit më parë, por ka qenë në pritje për ta publikuar atë për arsye private.

Më datë 25 Tetor 2018, Craziest publikon videoklipin "Hey Mama". Teksti u shkrua nga vetë Craziest. Videoklipi u prodhua nga XL Films.