>
BIOSHQIP
Biografia
The Cannibalz janë: OverLord, Overdose, F-Boogie, NiiL-B, Fresh-P, Rascom, Hanello, Don Ghetto dhe Tc.

Në vitin 2008, Cannibalz publikojnë videoklipin "Bounce" - Rascom ft. OverLord.

Ata fituan çmimin e parë ne Festivalin e RAP & HIP-HOP 2009, ne Fush Kosovë me kongen "Ngom n`Beat" - OverLord ft. Rascom.

Gjithashtu fituan çmimin e Interpretimit me te mirë ne Festivalin e RAP & HIP-HOP 2009 ne Fush Kosovë me kongen "Thema Pak" - The Cannibalz.

Në vitin 2009, Cannibalz publikuan disa videoklipe si: The Cannibalz - N'Ghetto", OverLord ft. Overdose - "Veshu Zi", The Cannibalz - "Jo Premtime".

Më datë 28 Tetor 2009, Cannibalz publikojnë videoklipin "Bone Si Na". Me këtë këngë, Cannibalz marrin pjesë në Zhurma Show 2009 në vitin 2009.

Në Nëntor 2009, Cannibalz marrin pjesë në Çelësi Muzikor 3 me këngën "Gjon".

Në vitin 2010, Cannibalz publikuan disa videoklipe si: Rascom ft. OverLord - "Ngom n'beat", The Cannibalz - "Rrugt e Gilanit".

Më datë 12 Prill 2010, Cannibalz publikojnë videoklipin "Hot".

Më datë 16 Maj 2010, Cannibalz publikojnë videoklipin "Fly".

Më datë 22 Mars 2014, Cannibalz publikojnë videoklipin "S'ki Respekt".