>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 2 Nëntor 2012, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Shen Valentini". Me këtë këngë, Burak & Grupi Fama marrin pjesë në Zhurma Show 2012 në vitin 2012.

Më datë 4 Nëntor 2012, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Vampire".

Në vitin 2012, Buraku & Grupi Fama publikojnë albumin "Live Me Grupin Fama"

Në Maj 2013, Burak & Grupi Fama merr pjesë në Celësi Muzikor 7 me këngën "Falma", në bashkëpunim me Meti Alshiqi.

Më datë 21 Janar 2014, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Do Të Bëhem I Pasur". Për orkestrimin u kujdes Kushtrim Hajrullahu.

Më datë 21 Shkurt 2014, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Cigarja".

Më datë 25 Korrik 2014, Burak & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Gabuam", në bashkëpunim me Dafina Dauti.

Në Qershor 2016, Burak & Grupi Fama merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 15 me këngën "Pervjetori".

Më datë 6 Dhjetor 2015, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Jo".

Në vitin 2015, Buraku & Grupi Fama publikojnë albumin "Oj Dashnija Jem A Je Gjall"

Më datë 25 Shkurt 2016, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Çunat E Qefit". Me këtë këngë, Buraku & Grupi Fama marrin pjesë në Zhurma Show 2016 në vitin 2016.

Më datë 10 Prill 2016, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Po Te Pershendes". Muzika e këngës u punua nga Kushtrim Hajrullahu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Kushtrim Hajrullahu. Videoklipi u prodhua nga Asha.

Më datë 20 Nëntor 2016, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Martesa Pa Dashni".

Më datë 16 Prill 2017, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Dy Ftyra". Muzika e këngës u punua nga Kushtrim Hajrullahu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Kushtrim Hajrullahu.

Më datë 16 Maj 2017, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Cikirushja".

Më datë 3 Dhjetor 2017, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Qaj". Muzika e këngës u punua nga Chipsi, teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Chipsi.

Në vitin 2017, Buraku & Grupi Fama publikojnë albumin "Balada 100% Live"

Në vitin 2017, Buraku & Grupi Fama publikojnë albumin "Live 2017"

Më datë 28 Janar 2018, Gold Ag publikon videoklipin "Urime Ditëlindjen", në bashkëpunim me Buraku.

Më datë 8 Maj 2018, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Pë Ty".

Më datë 27 Tetor 2018, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Vret". Videoklipi u prodhua nga ASHA.

Më datë 18 Shkurt 2019, Gili publikon videoklipin "Susta", në bashkëpunim me Buraku & Grupi Fama. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani.

Më datë 11 Prill 2019, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Shoke Do Mbesim", të cilin e kanë realizuar në Podujevë. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba, ndërsa orkestrimin e ka bërë Wirusi.

Në Maj 2019, Gili merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2019 me këngën "Susta", në bashkëpunim me Buraku & Grupi Fama.

Më datë 28 Qershor 2019, Besart Halimi publikon videoklipin "Merrma Ti Zemren", në bashkëpunim me Buraku & Famën. Videoklipi u prodhua nga kompania ASHA.

Në vitin 2019, Buraku & Grupi Fama publikojnë albumin "Jarani Jem".

Më datë 12 Nëntor 2019, Dani, Buraku, Valoni, Gjoni & Osmani publikojnë videoklipin "Për Ty Kosovë".

Më datë 14 Shkurt 2020, Buraku & Grupi Fama publikojnë për Shën Valentin videoklipin "Gëzuar Për Ty". Kënga është një baladë dedikuar dashurisë, muzikën dhe tekstin e së cilës i ka realizuar Kreshnik Avdiu. Kënga është vizualizuar edhe me klip, i cili i përshtate mjaft mirë tematikës që kënga trajton. Klipi i është besuar produksionit Vello dhe fotografit Norik Uka.

Më datë 30 Prill 2020, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Ajo M'lujti". Muzika e këngës u punua nga Bini Nebihu, ndërsa teksti u shkrua nga Ghulo.

Në Maj 2020, Buraku & Grupi Fama marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 20 me këngën "Shoke Do Mbesim".

Më datë 17 Shtator 2020, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Pa Nafakë". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Fisnik Bajrami, ndërsa tekstin e shkroi Arben Beha. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 1 Maj 2021, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Gjynah". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 19 Qershor 2021, Labinot Tahiri publikon videoklipin "Per Xhanin", në bashkëpunim me Burakun.

Më datë 16 Korrik 2021, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Gajle". Muzika e këngës u punua nga Bini Nebihu, ndërsa teksti u shkrua nga Fadil Topalli. Produksioni audio u realizua nga Bini Nebihu.

Më datë 14 Janar 2022, Buraku & Taulanti publikojnë videoklipin "Prinder Sa Shume Ju Du". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 21 Maj 2022, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Një Letër". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Produksioni audio u realizua nga Ardian Kastrati.

Më datë 10 Nëntor 2022, Shkurte Gashi & Buraku publikojnë videoklipin "Malli". Muzika e këngës u punua nga Bini Nebihu, ndërsa teksti u shkrua nga Donjeta Morina. Videoklipi u prodhua nga AMIA Studio, ndërsa produksioni audio u realizua nga Bini Nebihu.

Më datë 20 Mars 2023, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Mos Paragjyko". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani, ndërsa orkestrimi u realizua nga Nexhat Mujovi (Wirusi).

Më datë 11 Maj 2023, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Takim". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Produksioni audio u realizua nga Labinot Mezini.

Më datë 11 Qershor 2023, Buraku & Grupi Fama publikojnë videoklipin "Babë U Bana". Muzika e këngës u punua nga Bini Diez, ndërsa teksti u shkrua nga Donjeta Morina. Videoklipi u prodhua nga Dream Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Bini Diez.

Më datë 30 Janar 2024, Buraku & Fama publikojnë videoklipin "S'po Muj Me T'harru". Për muzikën dhe orkestrimin e këngës u kujdes Labinot Mezini, ndërsa tekstin e kanë shkruar bashkarisht Labinot Mezini & Kreshnik Avdiu.