>
BIOSHQIP
Biografia
Shkollën e mesme të muzikës kryer në Tetovë, fakultetin e mizikës në Shkup dhe masterin në Univerzitetin e Tetovës. Punon si profesor i muzikës në gjimnazin e Kërçovës gjithashtu ka grupin muzikor me muzikë popullore për dasma, mbrëmje dhe ahengje familjare.

Në vitin 2010, Blerim Lutfiu (Beli) publikon albumin "Ti Je Një".

Më datë 4 Qershor 2016, Blerim Lutfiu publikon videoklipin "Fati Im".

Më datë 23 Qershor 2017, Blerim Lutfiu publikon videoklipin "Pa Ty".

Më datë 26 Maj 2018, Blerim Lutfiu (Beli) publikon videoklipin "Cucë Uskane". Muzika e këngës u punua nga Korab Shaqiri, teksti u shkrua nga Korab Shaqiri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Korab Shaqiri.

Më datë 25 Maj 2019, Blerim Lutfiu publikon videoklipin "Yjet Kem Dasmorë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Korab Shaqiri.

Më datë 6 Gusht 2020, Blerim Lutfiu publikon videoklipin "Per Syte E Tu". Muzika e këngës u punua nga Korab Shaqiri, teksti u shkrua nga Ilir Shaqiri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Korab Shaqiri.