>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Maj 2021, Blendona Syla & Mirlind Bajraktari publikojnë videoklipin "Qka Pom Rrinë Karrshi Karrshi". Kënga u orkestrua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania ProMedia.

Më datë 16 Maj 2021, Blendona Sylaj publikon videoklipin "Nana Gurbetqarit". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Arti Rec.

Më datë 1 Korrik 2021, Blendona Sylaj publikon videoklipin "Potpuri 2021".

Më datë 29 Korrik 2021, Blendona Sylaj & Bujar Mustafa publikojnë videoklipin "Nuse Me Dashni". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 11 Shkurt 2022, Blendona Sylaj publikon videoklipin "Veq Një Fjalë". Muzika e këngës u punua nga Fadil Topalli & Besnik Zikolli, teksti u shkrua nga Fadil Topalli, ndërsa për orkestrimin u kujdes Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 1 Prill 2022, Isa Alitaj & Blendona Sylaj publikojnë videoklipin "T'du Hala". Teksti i këngës u përgatit nga Abaz Selmani, teksa për arranzhimin u kujdes Ardian Kastrati.

Më datë 16 Mars 2023, Blendona Sylaj publikon videoklipin "Leje Zemren". Kënga u orkestrua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.