>
BIOSHQIP
Biografia
Shumë artistë zgjedhin të njëjtin emër dhe jo një emër arti origjinal dhe unik. Në këtë faqe përmbledhim të gjithë ata që kanë publikuar këngë me emrin "Bledi".

Më datë 29 Gusht 2011, Mc Qoppa publikojnë videoklipin "Emine-m", në bashkëpunim me Arben Bytyqi & Bledi. Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative. Me këtë këngë, Mc Qoppa marrin pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 11 në vitin 2012.

Në Prill 2014, Ziso merr pjesë në Celësi Muzikor 8 me këngën "Mos U çudit", në bashkëpunim me Bledi.

Në Janar 2016, Bledi merr pjesë në Shkodra Fest 2 me këngën "Buzen Ta Du", në bashkëpunim me Niku.

Më datë 13 Mars 2017, Bledi publikon videoklipin "Everyday".