>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 4 Gusht 2009, Bledar Kaca publikon videoklipin "Falma". Videoklipi u prodhua nga Shqipja Master.

Më datë 9 Shtator 2014, Elma Halili publikon videoklipin "I Thuj Nanes Tane", në bashkëpunim me Bledar Kaca.

Më datë 22 Dhjetor 2016, Bledar Kaca & Leonard Islami publikojnë videoklipin "Kukesi E Dibra Krah Per Krah".

Më datë 12 Shtator 2017, Bledar Kaca & Vida Kunora publikojnë videoklipin "Ky Kurbeti Fort I Rande".

Më datë 13 Maj 2018, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Kapedan Dik Spaten". Muzika e këngës u punua nga Bledar Kaca, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Më datë 29 Qershor 2018, Bledar Kaca & Fatmir Makolli publikojnë videoklipin "Kenge Per Maliq Saven".

Më datë 6 Korrik 2018, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Matin".

Më datë 31 Korrik 2018, Bledar Kaca & Artiol Sulejmanasi publikojnë videoklipin "Geg E Toske Jemi Nje".

Më datë 3 Prill 2019, Bledar Kaca publikon videoklipin "Moj Zall-Dardhe Baçe Folklori".

Më datë 8 Prill 2019, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Halil Alin".

Më datë 16 Maj 2019, Bledar Kaca publikon videoklipin "Oj Zogo", në bashkëpunim me Erkkanin.

Më datë 24 Korrik 2021, Elvira Fjerza & Bledar Kaca publikojnë videoklipin "Sot Marton Motra Nje Vlla". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Burim Krasniqi.

Më datë 28 Shtator 2022, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Sheh Arif Hotin E Malsise". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Xhavit Hajdari. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 10 Tetor 2022, Bledar Kaca publikon videoklipin "Pate Than Oj Lulije". Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 10 Tetor 2022, Bledar Kaca publikon videoklipin "U Pik Molla Alle". Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 17 Dhjetor 2022, Mirgen Zela & Bledar Kaca publikojnë videoklipin "Dasma E Djalit". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Xhavit Hajdari. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 19 Janar 2023, Bledar Kaca & Mirgen Zela publikojnë videoklipin "Kenge Per Luiz Ejllin". Muzika e këngës vjen në bashkëpunim nga Bledar Kaca & Mirgen Zela, ndërsa orkestrimi është sjellë i punuar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 1 Mars 2023, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Flora Gjoken". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 3 Maj 2023, Bledar Kaca publikon videoklipin "Kenge Per Imer Loken". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 8 Tetor 2023, Bledar Kaca publikon videoklipin "Këngë Për Selman Hoxhën". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 20 Janar 2024, Bledar Kaca publikon videoklipin "Këngë Për Dashurie Tafën". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 25 Janar 2024, Bledar Kaca publikon videoklipin "Këngë Për Kapllan Tanushin". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 8 Mars 2024, Bledar & Melisa Kaca publikojnë videoklipin "Na Shkoftë Jeta Veç Tuj Knu". Orkestrimi i këngës vjen i realizuar në bashkëpunim nga Driton Fazliu & Muhamet Selimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.