>
BIOSHQIP
Biografia
Trolli i Sefë Mleqanit ku gjithmon ishte akorduar qiftelia per miq dhe pushka e mbushur per armiq.

Sefë mleqani babai i bijve te sefes ishte nje artist dhe interpretues i kengeve kreshnike dhe kengtar i pa zavensushem.

Bijt e sefes :Ymeri, Osmani, Xhaferi, Ibrahimi, Ismeti, Dhe i madhi Beqir gashi tash deshmor i kombit.

Tbijt e sefes jan nder rapsodet mat mir qe ka kosova ata deshmuan veten me keng dhe me pushk, ata duke kenduar kenget patriotike dhe herojt tan frymzuan gjenerata per ti dal ne mbrojtje atdheut te tyre dhe per ta dashur vendin e tyre

“Shqiptar veti kush ti thet mos ta nshon venin e vet “
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}