>
BIOSHQIP
Biografia
Producenti i mirënjohur Rafet Shala si e njohin të Gjithë BiG WoLF a.K.a PsyChoPaTh është rritur në Prizren. Prejardhjen e ka prej fshatit Zaqisht Komuna Rahovecit.
WoLFi ka filluar me muziken RAP qysh prej vitit 1998.
Në vitin 2000 ka filluar te miret me texte, kurse këngen e parë e bëri në vitin 2001. Pra prej vitit 2001 deri tani wolfi ka afersisht ose mbi 390 këngë, përposs do këngë që janë zhdukur prej arkivit.
WoLFi Përkujdeset vet për Beatat (instrumentalat) e veta, për Tekstet, miximet etj.
Edhe pse nuk ka album dhe as video clip WoLFii nihet si një nder reperat me texte 100% realitet dhe thotë se nuk i ka ment niher te clipi se me kohen bohen krejt, n'pytje është experienca e dallune, e jo numri sa sene i bon.
BiG WoLF ka mar pjes 2 her ne festivalin KOSOVA FEST, në vitin 2008 ku mori çmimin Best Hip-Hop dhe ne vitin 2009 ku mori çmimin MTV KoSoVa 2009.
Wolfi se bashku me disa ish-koleg si Doberman,blodsucker, Big night, etj. Ne vitin 2005 BiG WoLF Formoj Grupin G.P.S (Gangsta Paradise Of South Side)
Ne fillim te vitit 2009 aii e ndertoj edhe studion e tij.

Prej dates 5 shtator 2009, pas një keqkuptimi me shokët e tij, Doberman, Blodsucker, Wolfi e ka bo ndrrimin e emrimit te studios nga "Gps-rec" eshte shendrruar ne "Au-records" qe d.m.th. "Armata e ujqve".

Pra nga shtatori i vitit 2009 BiG WoLF ka grupin Tij Muzikor ne Rap emri i Grupit është Armata Ujqve. Gjithashtu ai ka dhe vllain e vet në ketë Grup i cili quhet Hekuran(BonSaTon). BiG WoLF A.k.a PsyChoPath Jeton në Prizren dhe është i martuar.
DËRGOI: