>
BIOSHQIP
Biografia
Këndon kryesisht këngën e mirëfilltë popullore. Hapat e parë i merr në Ansamblin "Besa", të fshatit ku ishte lindur. Ka realizuar dy bashkëpunime, një me Flora Gashin dhe tjetrin me Afërdita Demakun, të ciës këngë do ja realizojnë dhe klipin. Beqiri jeton dhe vepron në Celje të Sllovenisë.

EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}